• NA 24 FEBRUARI 2018 IS ALLEGRO THORN DEFINITIEF GESLOTEN!

Over Ons

Na een uit de hand gelopen hobby en de vele positieve geluiden van vrienden en kennissen om ons heen hebben we in 2009 besloten het roer om te gooien. De droom was geboren om een eigen eetzaakje te gaan beginnen.

Het plan was als volgt:
Henk zou hoe dan ook gaan koken. Dit was immers zíjn grote hobby. Niet perfect vanaf het recept, maar met een eigen inbreng. Daar waar hij vroeger nog werkte als quality manager (en in het verleden als logistiek manager) was dit toch nét even wat anders. Natuurlijk was zijn eerder opgedane ervaring in de logistiek ideaal wanneer het aankomt op inkopen doen.

Hilde zou de taken in de bediening op zich gaan nemen, wat als vroeger administratief medewerker natuurlijk ook een uitdaging was. Echter was zij niet helemaal vreemd in de horeca. In een ver verleden is ze een aantal jaar serveerster geweest bij V&D te Sittard, heeft ze gewerkt bij Café Debeije in Echt en laterna in de zaak van haar jongste zus, Café 't Röshoes in Pey-Echt.

De kans deed zich voor om in het pand van de Koninklijke Harmonie van Thorn een zaakje te beginnen. Door het bepaalde karakter wat het pand uitstraalde, de historische ligging, de omgeving, het toerisme én natuurlijk het enthousiasme was ons eigen eetzaakje, Eetcafé de Kuueninklike Hoeskamer van Thoear, geboren.

Zowel de regionale als mediterrane keuken zouden aan bod komen en de gerechten werden uitsluitend bereid met eerlijke en dagverse ingrediënten van een betrouwbare kwaliteit en voor een eerlijke prijs.
De kaart werd bewust bescheiden gehouden, zodat de ingrediënten gegarandeerd vers waren.

Dit concept passen we nog steeds toe, en met succes.

Na 7,5 jaar Eetcafé de Kuueninklike Hoeskamer van Thoear te hebben geheten vonden we toch dat het tijd was voor een naamsverandering.
Allegro - de keuken met karakter

We hopen u snel (weer) een keer te mogen verwelkom in het witte stadje Thorn, en dan natuurlijk bij Allegro.

Groetjes en alvast een smakelijk eten.
Henk, Hilde en Stefan